Speciale jurken, om je origineel of opvallend te kleden

Elke dame heeft minstens één keer in haar leven een bijzondere gelegenheid waarvoor zij een speciale jurk wilt hebben. Voor sommigen begint dit wanneer zij zestien jaar wordt en een echt sweet sixteen feest mag geven. Dat wil je natuurlijk met glitters en glamour vieren, en daar hoort ook schitterende jurk bij. Of is jouw speciale gelegenheid een eindexamenfeest of de bruiloft van een familielid. Er zijn genoeg reden voor het dragen van een speciale jurk. We hebben onze aparte jurken verzameld en gesorteerd op een aantal pagina’s. Via de plaatjes hieronder kun je de speciale jurken zien, welke geschikt zijn voor jouw speciale gelegenheid.

Cocktailjurken met aparte stoffen of modellen

Door een aparte jurk te kiezen laat jij zien dat je uniek bent. Wil je voor chique gaan dan is de jurk met kant een goede keuze. De afwerking met kanten stoffen geven de jurkjes een stijlvolle uitstraling. Voor de uitbundige feesten kun je helemaal losgaan met glitters en pailletten jurken. Het blingbling effect geven deze cocktailjurkjes de glamour uitstraling die je kent van grote gala’s uit Hollywood. Heb je mooie of lange benen en mogen deze gezien worden kijk dan eens naar een asymmetrische jurk of een jurkje met tule.
We weten zeker dat er voor jou ook die speciale jurk is, kom gerust langs in onze winkel. We helpen je graag met je keuze, zodat jij onvergetelijk feest gaat hebben.