Cocktailjurken, korte galajurken en avondjurken

Cocktailjurken zijn er letterlijk in soorten en maten. Voor elke gelegenheid hebben we een ruime keuze voor uw beschikbaar, onze cocktailjurken zijn er in de maten 28 tot en met de grote maat 48. De glamour cocktailjurken zijn er met hartvormige halslijn, bij deze hart-shape modellen kun je het best een v vormige halsketting dragen, dit benadrukt de mooie halslijn en verlengt optisch de nek. De strapless jurken met de rechte hals, boothals en off shoulder kun je het beste stijlen met een ronde ketting en sierlijke oorbellen. Voor de one shoulder cocktailjurken is het speels om te kiezen voor 1 lange oorbel (aan de kant waar niet de schouderban loopt) en juist geen ketting. Veel cocktailjurken hebben bijpassende spaghettibandjes, dit zijn smalle bandjes over de schouder, enkele korte avondjurken hebben brede bandjes. De cocktailjurken met v-hals halter en waterval nek lijn maken je gezicht optisch langer, een ketting in dezelfde vorm versterkt het effect.
Om je beeld te geven welke jurken wij in onze winkel op voorraad hebben, kun je kijken op de verschillende pagina’s waarop de cocktailjurken hebben gesorteerd. Hieronder vind je aantal verwijzingen naar de verschillende soorten cocktailjurken. Voor jurken met specifieke stoffen of vormen verwijzen wij je naar de pagina Speciale jurkjes.

De Robin cocktailjurken laten elke vrouw stralen

Onze cocktailjurken zijn vrouwelijk gesneden en geven een mooi taille accent. De cocktailjurken zijn gemaakt van chiffon, Taft, glitterstoffen, luxe tricot en kant. Veel van onze jurken zijn afgezet met fraaie glitterstenen en pailletten. Uiteraard hebben ook we eenvoudige en stijlvolle cocktailjurken met mooie details. Naast de bekkende zwarte en witte jurkjes hebben wij cocktailjurken in bijna elke kleur van de regenboog beschikbaar. Een overzicht hiervan vind je op de pagina Gekleurde jurkjes terug.