Jurk kant, mooie korte jurkjes met kant

Jurk kant in verschillende modellen

De jurk kant is zeer geschikt voor feesten en gala's. De korte jurkjes gemaakt met een kanten stof zijn er in verschillende modellen. Hieronder zie het korte jurkje van kant met boothals en hartshape buste lijn. Het jurkje is onder gerend, wijd uitlopend en heeft een fraaie band in de taille. Naast de licht roze kanten jurk staan 3 andere modellen uit onze collectie korte kanten jurkjes, verder onderaan ziet een mooie selectie cocktailjurken met kant voor verschillende gelegenheden.

Kanten jurkjes in verschillende modellen en kleuren

De kanten jurkjes van Robin zijn verschillend in kleur en model. Voor een sjiek feest is een mooi gekleed strak vallend model met jasje goed geschikt. Denk hierbij aan de licht champagne kleur of mint groen voor bruiloften of de rijk donker-blauwe en zwarte kleur voor de officiële feesten. Voor een minder officieel feest kan je kiezen voor een korte jurk met kanten lijfje en een zwierige chiffonrok of juist voor een geheel kanten jurkje in vrolijke zomerse kleuren. De jurken gaan van de eenvoudige geklede rechte jurkjes met bolero jasje tot de sierlijk meer sexy korte jurken met kanten lijfje en chiffon rok.
De tricot korte jurk kant heeft een hoog, langs de hals gesloten, bovenlijf welke zeer geschikt is voor verjaardagsfeestjes. De korte strapless kanten jurk is sexy en vrouwlijk, heerlijk om mee uit te gaan. Het elegante jurkje met kanten lijfje en tule rok is mooi voor bruidsfeesten. Deze jurk welke stijlvol en chique is beschikbaar in het donker-blauw, licht-roze en antraciet-grijs. Voor een bruiloft kan je s'avond een mooie witte korte jurk aan, zo ben je nog wel duidelijk de bruid, maar kan je ook heerlijk bewegen en genieten van jouw dag. Zo zie je voor elke gelegenheid is er wel een perfecte jurk kant.